Qui somAainmo Vida Nova és una Agència Immobiliària Innovadora, 100% adaptada a les noves tecnologies, que busca solucions per als seus clients Propietaris en la venda o Lloguer dels seus immobles, com amb els seus clients Compradors i inquilins i en tot moment per a la recerca del millor immoble afí a les seves necessitats.

Som àgils en la Compravenda i lloguer d'Habitatge, especialistes en la recerca d'oportunitats per els nostres clients imversors / es i Experts en Traspassos de Negocis, especialment de Restauració.

Aainmo Vida Nova (Agència AICAT nº 7487) i Membre de la (Apei; Associació Professional d'experts immobiliaris d'Espanya nº2870). Els seus Sigles són Andreu Associats Immobiliària, situada a Barcelona; treballem sinèrgicament amb un equip de professionals de el sector immobiliari per donar el millor de nosaltres a tots els nostres clients amb la major transparència i en tot moment. I això, especialment a Barcelona ciutat i Província amb client local, nacional i estranger.

 

ON SOM?

 

Aainmo Vida Nova té raó social a Granollers sense local propi. La nostra seu a Barcelona és en Co-Working en Ronda Sant Pere 19-21 5º 1ª.Aquí només atenem amb cita prèvia per Arres de Compravenda amb Propietaris i Compradors/es d'Immobles.

 

Aainmo Vida Nova adaptada als Canvis i serveis

 

Davant els nous canvis que l'actual situació pel Covid-19 està provocant hem sabut adaptar-nos incorporant noves eines de suport per a tots els nostres clients; Visita Virtual (Matterport), Servei de Home-Staging, Fotografia Professional i Vídeo per als immobles dels nostres Propietaris, Signatura digital de Documents, Tramitació de cèdules d'habitabilitat, Certificacions energètiques, Canvis d'Ús, Enginyeria, Reformes i un llarg etcètera de serveis.AAINMO, inmobiliaria profesional en Barcelona

Aquesta pàgina web utilitza cookies

Una galeta informàtica és un petit arxiu d`informació que es guarda al navegador cada vegada que visites la nostra pàgina web.

La nostra pàgina web utilitza entre d`altres, galetes tècniques que són imprescindibles perquè la pàgina pugui funcionar. Les tenim activades per defecte, ja que no necessiten de la teva autorització.

Més informació al nostre apartat POLÍTICA DE COOKIES.